Velkommen til Botne skole

Botne skole ligger landlig til i Holmestrand kommune, ca. 7 kilometer fra sentrum. Vi er nærmeste nabo med Gullhaug barnehage, Bergskogen og Gullhaugs idrettspark.
Vi er en to-parallell barneskole med ca. 270 elever og 50 ansatte i skole og SFO.

Botne skole er relativt ny som organisasjon i den form vi fremstår i dag, da både personalet og elevene opprinnelig kommer fra to skoler. Vi flyttet under samme tak for to år siden.

Botne skole i sin opprinnelige form ble oppført i 1970. I 2003 fikk skolen et nytt tilbygg som i dag rommer kunst- og håndverkavdelingen. I 2012 tok vi i bruk et stort nytt tilbygg som i dag rommer flotte lokaler for SFO, og klasserom for 1.-3.trinn.

I Holmestrand er det tre barneskoler og en ungdomsskole. Holmestrandsskolene er i spennende og positiv utvikling, og vi arbeider blant annet med å etablere felles standarder og tydelige kjennetegn på god praksis. Alle skolene i Holmestrand har felles fokus på vurdering for læring, elevenes læringsmiljø og tilpasset opplæring.

Vi har mange gode samarbeidspartnere, og Høyskolen i Vestfold og Buskerud er en av disse. Botne skole er praksisskole for høyskolen og vi har gleden av å ta imot flere studentgrupper i praksis hvert år.

Publisert av Anne Lise Mokleiv. Ansvarlig Kjersti Pedersen. Sist endret 27.06.2014

Botne skole Gurannveien 25 B
3089 Holmestrand
E-post : botne.skole@holmestrand.kommun..